Πως να επιλέξετε τη σωστή επαγγελματική κρεπιέρα για την επιχείρησή σας.

πως να επιλέξετε την σωστή επαγγελματική κρεπιέρα για την επιχείρησή σας. - Geniko Emporio Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Η επαγγελματική κρεπιέρα είναι ένα από τα εργαλεία μεταξύ άλλων που θα το βρείτε λίγο πολύ σε όλες οι επιχειρήσεις εστίασης. Πέρα από τις κρεπερή που σαν επιχείρηση  κρίνοντας και από το όνομα είναι αφιερωμένη στις κρέπες, πολλές άλλες επιχειρήσεις όπως τα αναψυκτήρια ή σαντουιτσάδικα, εστιατόρια, παγωτατζίδικα, ζαχαροπλαστεία αλλά και ξενοδοχεία επιλέγουν να αγοράσουν μία κρεπιέρα γιατί όπως είναι γνωστόν είναι ένα από τα καλύτερα γλυκά που μπορείς να προσφέρεις στους πελάτες σου μαζί με τις βαφλές.

Η κρέπα μπορεί να σερβιριστεί γλυκιά και αλμυρή και αυτό την κάνει ένα must πιάτο για όλων των ειδών επιχειρήσεις.

Είπαμε και εμείς λοιπόν με τη σειρά μας να γράψουμε αυτόν τον σύντομο οδηγό αγοράς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να ενημερώσουμε όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν μία επαγγελματική κρεπιέρα για την επιχείρησή τους.

Παρακάτω θα δείτε ότι χρειάζεται να ξέρει κάποιος πριν κάνει μία αγορά επαγγελματικής καριέρας.

Κρεπιέρα Ηλεκτρική ή αερίου?

Από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να έχει υπόψιν κάποιος πριν αγοράσει την κρεπιέρα του είναι το αν θα προμηθευτεί μία ηλεκτρική κρεπιέρα ή μία υγραερίου. Οι λόγοι είναι προφανείς όπως έχουμε αναλύσει και σε προηγούμενα μας άρθρα που έχουμε κάνει την σύγκριση μεταξύ ρεύμα και υγραερίου αλλά με λίγα λόγια αυτό που πρέπει να έχετε υπόψιν και προφανώς το ξέρετε ήδη είναι ότι το αέριο είναι πιο οικονομική λύση σε σχέση με το ρεύμα.

Εάν κάποιος επιλέξει να προμηθευτεί μηχανήματα για την κουζίνα του που δουλεύουν με υγραέριο τότε θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα χρήματα στην αρχή διότι τα μηχανήματα υγραερίου είναι πιο ακριβά από τα ηλεκτρικά αλλά αυτά όμως τα μηχανήματα υγραερίου θεωρούνται καλύτερη επιλογή μακροπρόθεσμα λόγω της τεράστιας εξοικονόμησης χρημάτων στον λογαριασμό του ρεύματος.

Μόνη η διπλή κρεπιέρα?

Μετά θα κληθείτε να απαντήσετε στο ερώτημα της μονής ή διπλής κρεπιέρας. Ποια είναι η ιδανικότερη για την επιχείρησή σας? Για επιχειρήσεις μικρές προφανώς και είναι καλύτερη η μονή κρεπιέρα αλλά είναι δύσκολο κάποιες φορές να υπολογίσει κανείς την κίνηση που μπορεί να έχει η κρέπα σε ένα μαγαζί και σίγουρα αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε διπλή κρεπιέρα αντί μονή. Το θετικό όμως σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αν επιλέξετε να πάρετε διπλή και να επενδύσετε σε μεγαλύτερο μηχάνημα και αποδειχθεί ότι δεν χρειαζόταν η διπλή κρεπιέρα και έπρεπε να πάρετε μόνη, μπορείτε να ανάβετε την μία μόνο καταναλώνοντας ρεύμα μόνο για την μία εκ των δύο. Η κάθε πλάκα έχει ξεχωριστό θερμοστάτη για να έχετε απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας τους.

Μέγεθος πλάκας επαγγελματικής κρεπιέρας.

Το συνηθισμένο μέγεθος για μία πλάκα κρεπιερας είναι 35cm ή 40cm στη διάμετρο. Παρόλα αυτά όμως μπορείτε να βρείτε και κρεπιέρες επαγγελματικές με μικρότερη διάμετρο όπως αυτήν των 33cm. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που χρειάζεται να πούμε σε αυτό. Πρέπει να σκεφτείτε τι μέγεθος κρέπας θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας και να αποφασίσετε στο μέγεθος της επαγγελματικής σας κρεπιέρας.

Υλικό κατασκευής

Στις επαγγελματικές κρεπιέρες όπως και στα περισσότερα μηχανήματα επαγγελματικού εξοπλισμού το υλικό κατασκευής τους είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας. Το να είναι ανοξείδωτη η κρεπιέρα είναι προτιμότερο από το να έχετε μία πλαστική ή αλουμινένια. Οι πλαστικές και αλουμινένιες είναι συνήθως ημιεπαγγελματικές ή συσκευές του σπιτιού, που ακόμα και καλή τιμή να βρείτε θα σας συνιστούσαμε να μην τις προτιμήσετε διότι δεν είναι σχεδιασμένες για να λειτουργούν για αρκετή ώρα σε μεγάλες θερμοκρασίες και κάποια στιγμή δεν θα αντέξουν, να είστε σίγουροι. Το Να επιλέξετε ανοξείδωτη κρεπιέρα σας προσφέρει τα εξής θετικά: είναι ευκολότερη στο καθάρισμα και όπως είναι γνωστό το ανοξείδωτο δεν θα γίνει ποτέ εστία μικροβίων αν καθαρίζεται σωστά σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά όπως πλαστικό και αλουμίνιο.

Υλικό της Πλάκας της κρεπιέρας

Όσον αφορά το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η πλάκα της κρεπιέρας, θα βρείτε μαντεμένιες κρεπιέρες, αλουμινένιες και ανοξείδωτες. Το καλύτερο κατά τη γνώμη μας είναι το μαντέμι γιατί έχει καλύτερη μεταγωγικότητα στην θερμότητα και επιτρέπει  στην θερμότητα να διαχέεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια της πλάκας της κρεπιέρας.

Εργαλεία κρέπαςπως να επιλέξετε την σωστή επαγγελματική κρεπιέρα για την επιχείρησή σας. 2 - Geniko Emporio Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Όταν θα αποφασίσετε όλα τα παραπάνω και καταλήξετε στην κατάλληλη κρεπιέρα για την επιχείρησή σας αυτό που έχετε να κάνετε είναι να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ και εργαλεία που χρειάζονται για την παρασκευή τις κρέπας.

Κάποια από τα βασικά εργαλεία για τις κρέπες είναι οι κουτάλες με τις οποίες θα βάζετε το μείγμα πάνω στις ζεστές πλάκες της κρεπιέρας. Η ξύλινη συνήθως σπάτουλα χρησιμοποιείται συνήθως για το άπλωμα του μίγματος πάνω στην πλάκα χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις και τέλος οι σπάτουλες που θυμίζουν μαχαίρια που σας βοηθάνε να διπλώσετε όπως επιθυμείτε την κρέπα σας για να τη σερβίρετε στους πελάτες σας.

Μείγμα κρέπας

πως να επιλέξετε την σωστή επαγγελματική κρεπιέρα για την επιχείρησή σας. 1 - Geniko Emporio Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Το μείγμα της κρέπας που θα επιλέξετε για την επιχείρησή σας είναι εξίσου σημαντικό όσο και το να αγοράστε το σωστό εξοπλισμό γιατί θα καθορίσει την γεύση του προϊόντος που θα προσφέρετε στους πελάτες σας. Δύο επιλογές υπάρχουν όσον αφορά το μείγμα κρέπας. Ή θα το παρασκευάζετε εσείς χρησιμοποιώντας τη δική σας συνταγή είτε θα αγοράζετε έτοιμο μείγμα σε μορφή σκόνης που με λίγο νερό και γάλα μπορείτε να το προετοιμάζετε όταν το χρειάζεστε.

Δείτε εδώ όλα τα έτοιμα μίγματα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για όλους εσάς που έχετε εστιατόρια η και γενικότερα επιχείρηση όπου ξέρετε ότι η κίνηση της κρέπας είναι χαμηλή αλλά παρόλα αυτά θέλετε να το έχετε στο μενού σας σαν πιάτο, σας προτείνουμε τηγάνια από μαντέμι τα οποία τοποθετούνται πάνω στο μάτι της κουζίνας είτε ηλεκτρική είτε στην εστία υγραερίου που μπορείτε πάνω εκεί να φτιάξετε κρέπες σαν να είχατε μία επαγγελματική κρεπιέρα.

Επίλογος

Ελπίζουμε σε αυτό το άρθρο μας να βρήκατε πολύτιμες πληροφορίες που μπορείτε  να τις χρησιμοποιήσετε και να σας ωφελήσουν όταν χρειαστεί να αγοράσετε μία επαγγελματική κρεπιέρα για την επιχείρησή σας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πέρα από επαγγελματικές κρεπιέρες θα βρείτε όλο τον εξοπλισμό που μπορεί να χρειάζεται μία επιχείρηση εστίασης. Θα βρείτε ακόμη και επαγγελματικά ψυγεία, μηχανήματα κουζίνας, ψησίματος αλλά και επιτραπέζιο εξοπλισμό.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες και να έχετε σχετικά με τις επαγγελματικές κρεπιέρες αλλά και γενικά για τον επαγγελματικό εξοπλισμό της επιχείρησης σας. Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε σωστές αγορές και να πάρετε σωστές αποφάσεις που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα. Στοιχεία επικοινωνίας: 2118001943 και info@genikoemporio.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button