Επαγγελματικός Εξοπλισμός στην Ρόδο

επαγγελματικός-εξοπλισμός-Ρόδος - Geniko Emporio Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Σε αυτό το άρθρο αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε σε όλους τους επιχειρηματίες και γενικά τους επαγγελματίες της εστίασης που βρίσκονται στην Ρόδο, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως το να βρει κανείς το σωστό επαγγελματικό εξοπλισμό για την επιχείρηση του μπορεί να είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά για αυτούς που ξεκινούν τώρα με την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Κατά το άνοιγμα μιας επιχείρησης ένας  επιχειρηματίας έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλές προκλήσεις πριν καταφέρει να ανοίξει η επιτυχώς την δική του επιχείρηση εστίασης.

Και όπως όλοι γνωρίζουμε, η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα όσον αφορά τη γραφειοκρατία δεν βοηθάει πάρα πολύ τους καινούργιους επιχειρηματίες.

Επαγγελματικός εξοπλισμός στην Ρόδο.

Σε αυτό το άρθρο βέβαια θα επικεντρωθούμε στις αγορές που πρέπει να κάνει κανείς όταν αποφασίσει να ανοίξει η επιχείρηση εστίασης στην Ρόδο.

Όπως και σε όλη την Ελλάδα αυτός που κάνει τώρα το ξεκίνημά του στην εστίαση έχει πάρα πολλές επιλογές όσον αφορά τους εμπόρους και αντιπροσώπους εταιρειών επαγγελματικού εξοπλισμού για να διαλέξει.

Του δίνεται η δυνατότητα να πάρει πάρα πολλές προσφορές και να μπορέσει να συγκρίνει λεπτομερώς όλα τα προϊόντα που πρόκειται να προμηθευτεί για την επιχείρησή του, στις τιμές που θα τα προμηθευτεί και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Ένας από αυτούς τους αντιπροσώπους και εμπόρους είμαστε και εμείς.

Το Geniko Emporio.

Σε σύγκριση με παρόμοιες επιχειρήσεις επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα αλλά και στη Ρόδο, το Geniko Emporio έχει καταφέρει παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό να φτιάξει ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και αναδειχθεί σε ένα από τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα επαγγελματικού εξοπλισμού με τεράστια ποικιλία προϊόντων που ενημερώνει καθημερινά.

Είναι λίγα τα ηλεκτρονικά καταστήματα επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα που μπορούν να συγκριθούν με των όγκων προϊόντων, την ενημερότητα, διαθεσιμότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές που έχουμε καταφέρει να έχουμε στον σχετικά σύντομο χρόνο που λειτουργεί του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Παρακάτω αναφέρουμε μερικές από τις κυριότερες κατηγορίες επαγγελματικού εξοπλισμού που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πατώντας πάνω στο link των λέξεων-κλειδιών θα μπορείτε να πάτε απευθείας στην κατηγορία των προϊόντων πού αναφέρεται το link για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

Επαγγελματικά ψυγεία

Στο Geniko Emporio θα μπορέσετε να βρείτε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ψυγείων για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης είναι και είναι ξενοδοχεία εστιατόρια καφετέριες κτλπ.

Τα επαγγελματικά ψυγεία που θα βρείτε στο κατάστημα μας είναι εξολοκλήρου ελληνικής κατασκευής από εταιρεία στην Ελλάδα που έχουν τεράστια εμπειρία στην κατασκευή ψυγείων και είναι πάρα πολλά χρόνια στην αγορά.

Ενδεικτικά στο κατάστημά μας θα βρείτε: ψυγεία πάγκους, ψυγεία θάλαμους, ψυγεία self service, βιτρίνες ψυχόμενες επιτραπέζιες, βιτρίνες ψυχόμενες επιδαπέδιες, ψαριέρες, μπουφέδες ψυχόμενους και ψυγεία πίτσας.

Ανοξείδωτες κατασκευές

Επίσης όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στην κατηγορία να ανοξείδωτες κατασκευές κατασκευάζονται από Ελληνικές εταιρείες με εξίσου μεγάλη εμπειρία και κατασκευή ανοξείδωτων.

Οι τιμές μας είναι άκρως ανταγωνιστικές και σε συνδυασμό με μικρούς χρόνους παράδοσης κάνουν το Geniko Emporio την ιδανικότερη επιλογή καταστήματος για να κάνει τις αγορές του εξοπλισμού σας.

Βρείτε επίσης στο κατάστημά μας επαγγελματικούς φούρνους, αναλώσιμα είδη μιας χρήσης, παγομηχανές για επιχειρήσεις όπως μπαρ και νυχτερινά κέντρα, εργαλεία κουζίνας και γενικότερα όλον τον εξοπλισμό και μηχανήματα που μπορεί να χρειαστείτε για να εξοπλίζεται πλήρως την κουζίνα σας με τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να προσφέρετε στους πελάτες σας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Επισκεφθείτε μας στο εμπορικό κέντρο ΜΗ.ΔΙΑ Γεωργίου Σεφέρη 78 80 στον δεύτερο όροφο όπου και βρίσκονται τα γραφεία μας για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες επιχείρησης και να βρούμε λύσεις που θα ευνοεί σου και σε σας και την τσέπη σας.

Πέρα από την σωστή εξυπηρέτηση που δεσμευόμαστε να προσφέρουμε, οι τιμές στις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας, μετά από μία σύντομη επίσκεψη στο e-shop μας, είμαστε σίγουροι ότι θα σας πείσουν να μας επισκεφθείτε από κοντά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2118001943 και info@genikoemporio.com

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε οικονομικές και έξυπνες αγορές για την επιχείρησή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button