5 Πράγματα που μπορεί να προμηθευτεί ένα εστιατόριο Δωρεάν!

5 Πράγματα που μπορεί ένα εστιατόριο να προμηθευτεί Δωρεάν
5 Πράγματα που μπορεί ένα εστιατόριο να προμηθευτεί Δωρεάν

5 Πράγματα που το καινούργιο εστιατόριο δε χρειάζεται να πληρώσει για να ανοίξει.

Για κάθε έναν λοιπόν που θέλει να ανοίξει ένα καινούργιο εστιατόριο ή και γενικά μία επιχείρηση εστίασης όπως φούρνο, αναψυκτήριο κ.α,  ο καθορισμός του αρχικού κόστους μιας τέτοιας κίνησης είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Για να μπορέσει λοιπόν κάποιος να υπολογίσει το ύψος μιας τέτοιας επένδυσης, παίρνει υπόψιν του πάντα παράγοντες όπως:  τοποθεσία, κόστος για την ενοικίαση του ακινήτου, κόστος εξοπλισμού, κόστος διακόσμησης, κόστος άδειας λειτουργίας καταστήματος, αγορά των πρώτων προμηθειών για να ανοίξει το μαγαζί και βέβαια ένα ποσό για μία έκτακτη ανάγκη. Όλα αυτά λοιπόν αποτελούν το συνολικό κόστος τις επένδυσής μας και συγκρίνουμε με το μπάτζετ που έχουμε διαθέσιμο και αναλόγως προχωράμε ή όχι.

Πριν λοιπόν χαρούμε ή απογοητευτούμε, έχω να σας πω κάποια καλά νέα.

Παρακάτω σας παραθέτω μία λίστα από πράγματα του ο επιχειρηματίας δε χρειάζεται να πληρώσει κατά το άνοιγμα της επιχείρησής του και ως αποτέλεσμα έχει το να τον διευκολύνει στη  ρευστότητα ώστε να ανοίξει το κατάστημα του μία ώρα αρχύτερα.

Ποτήρια μπύρας

Συνήθως τα ποτήρια μπύρας είναι ένα από τα πολλά πράγματα που προσφέρουν οι εταιρείες μπύρας με σκοπό την καλύτερη και την αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων τους μέσω της επιχείρησής σας. Κατά το άνοιγμα της επιχείρησής σας μπορείτε να προμηθευτείτε ποτήρια μπύρας με το logo της μάρκας και της εταιρείας που το προσφέρει.

Συνήθως υπάρχει μία έξτρα χρέωση στον ανεφοδιασμό της επιχείρησής σας μελλοντικά στην τιμή του λίτρου αλλά κάποιες φορές τέτοιου είδους κινήσεις από τις εταιρείες γίνεται καθαρά για να προωθήσουν  τα προϊόντα τους χωρίς να ζητάνε κάτι σε αντάλλαγμα από τους μαγαζάτορες. Τα ποτήρια ανάλογα με την εποχή και ανάλογα με το αν η εταιρεία έχει κάποιο καινούργιο προϊόν που θέλει να προωθήσει αλλάζουν.

Μηχανές του καφέ

Οι μηχανές του καφέ είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό εργαλείο για μία επιχείρηση εστίασης και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από καμία. Όλες οι επιχειρήσεις οτιδήποτε φαγητό και αν προσφέρουν πρέπει να προσφέρουν και καφέ είτε για χωνευτικό αλλά ακόμα και στην περίπτωση που ο πελάτης τους θέλει να παραγγείλει και να πληρώσει για να πιει απλά έναν καφέ.

Για τους μαγαζάτορες όμως μία καλή μηχανή του καφέ θεωρείται πολλές φορές “πολυτέλεια” και ένα μεγάλο έξοδο για την επιχείρησή τους ειδικά αν κάνουν τώρα το ξεκίνημά τους. Γι’αυτό λοιπόν και οι εταιρείες που πουλάνε τον καφέ έχουν προνοήσει γι’αυτό και προσφέρουν για όποιον θέλει να προσφέρει καφέ στην επιχείρησή του  τη δυνατότητά  να του παρέχουν εντελώς δωρεάν την μηχανή του καφέ με το μοναδικό αντάλλαγμα να υπάρχει μία επιπλέον χρέωση ανά κιλό καφέ που προμηθεύεστε από την ίδια εταιρεία.

Επίσης έχετε υποχρέωση να προμηθεύεστε τον καφέ σας από την εταιρεία που σας έχει παραχωρήσει την μηχανή του καφέ. Στην μόνη περίπτωση πού η εταιρεία του καφέ μπορεί να σας πάρει πίσω την μηχανή που σας έχει παραχωρήσει είναι αν η κατανάλωση που έχετε στον καφέ δεν είναι συμφέρουσα για αυτούς. Το τι όμως θεωρεί κάθε εταιρεία συμφέρουσα συμφωνία ή όχι είναι κάτι που  θα πρέπει να το συνεννοηθείτε με τον αντιπρόσωπο που σας εξυπηρετεί κατά τα πρώτα βήματα στο άνοιγμα της επιχείρησής σας.

Αν σας ενδιαφέρει η αγορά μιας επαγγελματικής μηχανής καφέ μπορείτε να τις δείτε στο δικό μας κατάστημα.

Επαγγελματικά ψυγεία για αναψυκτικά

Πολλές από τις μεγάλες εταιρίες στον χώρο του αναψυκτικού προσφέρουν τη δυνατότητα σε καινούργιους μαγαζάτορες να τους παραχωρήσουν ψυγεία για την τοποθέτηση των αναψυκτικών με μοναδικό αντάλλαγμα την καλύτερη τοποθέτηση των δικών τους προϊόντων στο επίπεδο των ματιών των πελατών με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων αλλά και κάποια μικρή επιβάρυνση στον ανεφοδιασμό του ψυγείου σας.

Ο αριθμός των επαγγελματικών ψυγείων που μπορείτε να προμηθευτείτε από αυτές τις εταιρείες εξαρτάται από την κατανάλωση, δηλαδή αν εσείς αρχίσετε με ένα ψυγείο και οι ανάγκες της δουλειάς σας απαιτούν την προσθήκη ενός ακόμα ψυγείου η εταιρία μετά χαράς θα σας το παραχωρήσει αν το ζητήσετε.

Τέτοιου είδους συμφωνίες μπορούν να επιτευχθούν και από προμηθευτές κατεψυγμένων προϊόντων οι οποίοι μπορούν να σας προμηθεύσουν με ψυγεία  για την κουζίνα σας τα οποία δεν θα έρχονται σε επαφή με τον πελάτη με σκοπό την καλύτερη τοποθέτηση και καλύτερη αποθήκευση των κατεψυγμένων σας προϊόντων  ελαχιστοποιώντας έτσι τις απώλειες τροφίμων.

Για επαγγελματικά ψυγεία αναψυκτικών, ψυγεία πάγκους και ψυγεία θαλάμους μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να δείτε τις τιμές μας.

Ομπρέλες εξωτερικού χώρου και τέντες.

Κάτι πάρα πολύ σημαντικό για επιχειρήσεις εστίασης γενικότερα που έχουνε εξωτερικούς χώρους προς εκμετάλλευση είναι οι ομπρέλες. Οι ομπρέλες είναι ένας πάρα πολύ καλός και οικονομικός τρόπος για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τον πελάτη το καλοκαίρι από τον ήλιο και τον χειμώνα από την βροχή σε συνδυασμό βέβαια με κάποιες σόμπες και αντιανεμικούς φράχτες.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν επειδή είναι σημαντικό για την επιχείρηση αλλά αποτελεί επίσης και μεγάλη επιφάνεια για να μπουν  τα διακριτικά του προμηθευτή σας, οι προμηθευτές σας  την παρέχουν δωρεάν  κάτω από κάποιες προϋποθέσεις συνήθως βέβαια σε συνδυασμό με τα ψυγεία και  άλλα διακοσμητικά μέσα στον χώρο σας.

Ταμπέλες

Οι εταιρείες εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσφέρουν την επιλογή στους επιχειρηματίες να τους φτιάξουν την ταμπέλα εξ ολοκλήρου με έξοδα δικά τους ή και στο να συνεισφέρουν σε αυτήν με την προϋπόθεση να μπει το Logo της εταιρείας δίπλα από το όνομα του μαγαζιού.

Είναι κάτι βέβαια που δεν συστήνεται πάρα πολύ για λόγους εικόνας και θα συμβούλευα να γίνει σε περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης και μόνο.

Ελπίζουμε να καταφέραμε να σας δώσουμε μία εικόνα όσο το δυνατόν καλύτερη και χρήσιμη με σκοπό να σας ελαφρύνει λίγο από το βάρος που υπάρχει σε κάθε ξεκίνημα τέτοιου είδους όπου υπάρχει πάρα πολύ άγχος επιτυχίας προβληματισμός και αμφιβολίες, πάντα γύρω από το οικονομικό θέμα, που είναι λόγοι που μπορούν να μας αποθαρρύνουν πάρα πολύ εύκολα.  

Αυτό που προτείνουμε εμείς και αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε γράφοντας αυτό το άρθρο είναι να σας συμβουλέψουμε να κάνετε την έρευνά σας όσο πιο εξονυχιστικά γίνεται, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να μειώσετε το άγχος τις αμφιβολίες και τους προβληματισμούς που υπάρχουν σε κάθε νέο ξεκίνημα τα οποία οφείλονται συνήθως σε έλλειψη γνώσης και πληροφόρησης. Όσα πιο πολλά μάθετε γύρω από αυτό το θέμα όπως επίσης και τρόπους για να φέρετε και να κρατήσετε τους πελάτες σας στην επιχείρησή σας τόσο περισσότερο θα μειώσετε το ρίσκο σας.

Στην περίπτωση που είστε στο ξεκίνημα μιας καινούργιας επιχείρησης εστίασης και αναζητάτε αξιόπιστους και με εμπειρία συνεργάτες και προμηθευτές για τον εξοπλισμό του καταστήματος σας τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας με κλειστά μάτια και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θα είμαστε σε θέση να σας συμβουλέψουμε σε ότι έχει να κάνει με μία έξυπνη αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να σας βγάλουμε μία ολοκληρωμένη προσφορά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας βάσει  του μπάτζετ σας για να συνεισφέρουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο στην δική σας επιτυχία.

Καλέστε μας τώρα στο 2118001943 ή με e-mail στο info@genikoemporio.com για επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης, επαγγελματικά ψυγεία, ανοξείδωτες κατασκευές, επαγγελματικούς φούρνους, επαγγελματικές τοστιέρες και φριτέζες.

Η ποικιλία των προϊόντων και κατηγοριών που έχουμε είναι τεράστια και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οτιδήποτε μας ζητήσετε.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button