Επαγγελματικός Εξοπλισμός στην Αθήνα

επαγγελματικος-εξοπλισμος-αθηνα - Geniko Emporio Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Αθήνα

Το παρόν άρθρο απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες και επαγγελματίες της εστίασης πού βρίσκονται στην Αθήνα και η επιχείρησή τους εδρεύει επίσης στην Αθήνα και γενικότερα στο νομό αττικής.

Στην ουσία αυτό το άρθρο γράφτηκε για να μπορέσει να ενημερώσει όλους εσάς που βρίσκεστε στο νομό Αττικής και ενδιαφέρεστε να προμηθευτείτε κάποιο εξοπλισμό για την επιχείρησή σας.

Στο Geniko Emporio, ένα από τα πληρέστερα και μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή με ειδίκευση στον επαγγελματικό εξοπλισμό για επιχειρήσεις εστίασης, μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα για την επιχείρησή σας.

Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τον επαγγελματικό εξοπλισμό μέχρι και τα καθημερινά αναλώσιμα και είδη μιας χρήσης που μπορεί να χρειάζεστε όπως σακούλες σκουπιδιών, χάρτινα ποτηράκια, πλαστικά ποτηράκια, σκεύη pet, σκεύη αλουμινίου κ.α.

Στην κατηγορία του επαγγελματικού εξοπλισμού μπορείτε να βρείτε όλα τα μηχανήματα για εστιατόριο, ξενοδοχείο, καφετέρια, κρεοπωλείο, ζαχαροπλαστείο, αναψυκτήριο, mini market και super market.

Ενδεικτικές βασικές κατηγορίες επαγγελματικού εξοπλισμού που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι παρακάτω:

Επαγγελματικά ψυγεία

Στην κατηγορία των ψυγείων θα μπορέσετε να βρείτε όλους τους τύπους επαγγελματικών ψυγείων που χρειάζεται μία επιχείρηση εστίασης όπως ψυγεία πάγκοι, ψυγεία self service, ψυγεία παγωτού, ψυγεία θάλαμοι, ψυγεία πίτσας κ.α.

Επαγγελματικοί φούρνοι

Στην κατηγορία θα μπορέσετε να βρείτε φούρνους πίτσας, φούρνος ηλεκτρικούς, φούρνος εστιατορίων, φούρνος μικροκυμάτων και φούρνος μεγάλης χωρητικότητας με τεράστιες δυνατότητες όσον αφορά τα προγράμματα που παρέχουν.

Ανοξείδωτες κατασκευές

Οι ανοξείδωτες κατασκευές που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ανοξείδωτα ερμάρια, ερμάρια σκευών, ανοξείδωτα τραπέζια εργασίας, ραφιέρες ανοξείδωτες, ποτηριέρες και πιατοθήκες κ.α.

Επιπλέον όσον αφορά τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και ενοικιαζόμενα δωμάτια που εδρεύουν στο νομό Αττικής υπάρχει και η κατηγορία στο κατάστημά μας “εξοπλισμός ξενοδοχείων” όπου μπορεί να βρει κανείς πάρα πολλά είδη μιας χρήσης και προσωπικής υγιεινής για τους πελάτες των ξενοδοχείων όπως amenities και παντόφλες μίας χρήσης.

Επίλογος

Κλείνοντας αυτή τη μικρή παρουσίαση θα θέλαμε να προτρέψουμε όλους τους επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης που ψάχνουν επαγγελματικό εξοπλισμό στην Αθήνα, να ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να επικοινωνήσουν στο Geniko Emporio και να μας ζητήσουν προσφορά για τον επαγγελματικό τους εξοπλισμό.

Η εταιρεία μας εδρεύει στο νησί της Ρόδου από πού και επεξεργάζονται και εκτελούνται όλες οι παραγγελίες των πελατών μας.

Τα προϊόντα που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετούνται απευθείας από τις αποθήκες και εγκαταστάσεις των προμηθευτών μας οι οποίες βρίσκονται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και σε καμία περίπτωση δεν περνάνε από τη Ρόδο για να επιβαρυνθούν παραπάνω μεταφορικά εκτός αν η Ρόδος είναι ο τελικός τους προορισμός.

Εμπιστευτείτε το Geniko Emporio εάν σας ενδιαφέρει πραγματικά να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας σωστές και έξυπνες αγορές επαγγελματικού εξοπλισμού για την επιχείρησή σας.

Για επαγγελματικό εξοπλισμό στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα εμπιστευτείτε το Geniko Emporio.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2118001943 | Info@genikoemporio.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button