Ψυγεία Πάγκοι Ανοξείδωτα. Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε!

ψυγεια-παγκοι-ανοξειδωτοι---Geniko-Emporio-Επαγγελματικός-Εξοπλισμός-Επιχειρήσεων-Εστίασης-και-Ξενοδοχείων

Ψυγεία Πάγκοι Ανοξείδωτα. Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε! Το να μπορέσει κάποιος στις μέρες μας να προμηθευτεί τον σωστό εξοπλισμό για την επιχείρησή του πρέπει να κάνει μία μεγάλη έρευνα στην τοπική αγορά και του τοπικούς εμπόρους επαγγελματικού εξοπλισμού και μετά σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα στο διαδίκτυο. Πρέπει να συγκρίνει τιμές, χρόνους παράδοσης, τρόπους πληρωμής και άλλα πολλά για να μπορέσει να αποφασίσει σε ποιο από τα πολλά καταστήματα επαγγελματικού εξοπλισμού που υπάρχουν στην Ελλάδα θα κάνει την αγορά του.

Το να βρει όμως όλες τις παραπάνω πληροφορίες δυστυχώς δεν αρκεί, ειδικά για κάποιον που είναι σχετικά καινούργιος στον τομέα της εστίασης και γενικά δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην αγορά εξοπλισμού. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μπορέσει να βρει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τον εξοπλισμό που ενδιαφέρεται να αγοράσει για να μπορέσει να μάθει όλα αυτά που χρειάζεται και να μπορέσει να κάνει μία σωστή αγορά και να αποφασίσει τον σωστό προμηθευτή.

Δυστυχώς όμως τέτοια πληροφόρηση δεν υπάρχει κάπου μαζεμένη και αυτός είναι ο σκοπός μας εδώ στο Geniko Emporio. Να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα blog επαγγελματικού εξοπλισμού που θα μπορεί ο επαγγελματίας – επιχειρηματίας εστίασης να επισκεφτεί, να πληροφορηθεί και να αποφασίσει τελικά το καλύτερο για την επιχείρησή του.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για όλα αυτά που χρειάζεται να ξέρει ο επαγγελματίας της εστίασης για να μπορέσει να κάνει μία σωστή αγορά ενός ψυγείου πάγκου ανοξείδωτο συντήρησης και κατάψυξης. Θα δούμε όλα αυτά που το κάνουν μοναδικό και απαραίτητο για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης.

Αν λοιπόν χρειάζεστε λίγο έξτρα χώρο και δεν έχετε τον απαραίτητο χώρο για την κλασική κατάψυξη βουτά και κάποιο ίσως όρθιο ψυγείο τότε η καλύτερη επιλογή που έχετε όσον αφορά την συντήρηση η ψύξη των τροφίμων – ποτών είναι να προμηθευτείτε ένα από τα ψυγεία πάγκοι ανοξείδωτα.

ψυγειο-παγκος-με-3-πορτες-και-μοτερ - Geniko Emporio Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων
Ψυγείο Πάγκος με 3 πόρτες και μοτέρ.

Ψυγεία πάγκοι επαγγελματικά από ανοξείδωτο χάλυβα.

Όλα τα ψυγεία πάγκοι που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν τον ίδιο σχεδιασμό όσον αφορά την τοποθέτηση συρταριών και πορτών που έχουν ενσωματωμένα πάνω τους όπως επίσης και τον πάγκο εργασίας από πάνω τους.

Συνήθως τα ψυγεία κάποιος μπορεί να τα προμηθευτεί είτε ως συντήρηση είτε ως κατάψυξη. Υπάρχουν όμως κάποιοι σχεδιαστές –  κατασκευαστές που προσφέρουν τα ψυγεία τους με το ένα μέρος να είναι συντήρηση και το άλλο κατάψυξη. Αυτό συνεισφέρει στην μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία στον χώρο εργασίας σας αν επιλέξετε να πάρετε ένα παρόμοιο ψυγείο.

ψυγείο-πάγκος-με-4-πορτες-και-μοτερ-κάτω - Geniko Emporio Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων
Ψυγείο Πάγκος με 4 πόρτες και μοτέρ κάτω.

Διαστάσεις των ψυγείων πάγκων.

Οι διαστάσεις για τα ψυγεία πάγκοι ανοξείδωτα είναι συνήθως στάνταρ  και κάποιος μπορεί να προμηθευτεί μονάχα τις διαστάσεις που προσφέρει ο κατασκευαστής. Παρόλα αυτά όλοι οι κατασκευαστές μπορούν να κάνουν ειδικές κατασκευές για τους πελάτες τους, αυτό όμως σημαίνει πως η τιμή του ψυγείου θα ανέβει ανάλογα γιατί πρόκειται για ειδική κατασκευή και όχι κάποιο μοντέλο της γραμμής παραγωγής του εργοστασίου.

Το μήκος των ψυγείων πάγκων αρχίζει από 135cm και μπορεί να φτάσει έως 225cm και αυτό αναφέρεται φυσικά για τα συνηθισμένα ψυγεία πάγκοι που έχουν ενσωματωμένο μοτέρ είτε μιλάμε για κατάψυξη είτε για συντήρηση. Υπάρχουν βέβαια και οι άλλες επιλογές που μπορεί κάποιος να έχει υπόψιν του και αυτές είναι το να αγοράσει κάποιος το ψυγείο χωρίς μοτέρ γιατί μπορεί να έχει ήδη ένα δικό του. Σε αυτήν την περίπτωση κερδίζει χώρο από το ψυγείο εκεί που θα ήταν το μοτέρ κανονικά.

Η τρίτη επιλογή που έχει ένας επαγγελματίας εστίασης είναι το να προμηθευτεί ένα ένα ψυγείο πάγκο  με το μοτέρ από κάτω όπου ενώ χάνει λίγο από τον ωφέλιμο χώρο μέσα στο ψυγείο κερδίζει χώρο από τα πλάγια γιατί το μοτέρ δεν πιάνει χώρο μένει περίπτωση αλλά ενσωματώνεται στο ύψος  του  ψυγείου.

Το ύψος σε όλες τις περιπτώσεις παραμένει πάντα σταθερό στους 87 πόντους και στην τρίτη επιλογή με το μοτέρ από κάτω είναι η μοναδική περίπτωση όπου μπορεί κάποιος χάσει λίγο από τον ωφέλιμο χώρο στο ψυγείο του.

ψυγειο-παγκος-με-πορτες-και-συρταρια - Geniko Emporio Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων
Ψυγείο Πάγκος με πόρτες και συρτάρια με μοτέρ

Πόρτες και συρτάρια για τα ψυγεία πάγκοι.

Σε όλες τις περιπτώσεις πριν κάποιος αγοράσει ένα ψυγείο πάγκο θα κληθεί να αποφασίσει αν το ψυγείο θα έχει πόρτες η συρτάρια ή  κάποιος συνδυασμός και των δύο. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχει κάποιος υπόψιν του όπως στην περίπτωση του διαλέξει συρτάρια για το ψυγείο του τότε σίγουρα ο χώρος για τα τρόφιμα τα ποτά του μειώνεται σε σχέση με το να διάλεγε πόρτες ανοιγόμενες.

Τοποθέτηση κρυστάλλων στα ψυγεία πάγκοι.

Μία άλλη επιλογή που έχει κάποιος όσον αφορά τα ψυγεία πάγκοι είναι ότι μπορεί να τα προμηθευτεί με μία μικρή επιβάρυνση με κρύσταλλα στις πόρτες. αυτό που θα καταφέρει είναι να μπορεί ανά πάσα στιγμή κάποιος να δει το περιεχόμενο του ψυγείου και να αποτρέψει άσκοπα ανοίγματα των πορτών χάνοντας έτσι θερμοκρασία στον θάλαμο. Βέβαια στην περίπτωση που κάποιος επιλέξει ανοξείδωτη πόρτα χωρίς κρύσταλλα τότε το ψυγείο θα έχει καλύτερη μόνωση χωρίς σχεδόν καθόλου απώλεια θερμοκρασίας.

ψυγειο-παγκος-με-4-πορτες-χωρις-μοτερ - Geniko Emporio Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων
Ψυγείο Πάγκος με 4 πόρτες χωρίς μοτέρ

Πάγκος εργασίας ψυγείο.

Πάνω από τα ανοξείδωτα ψυγεία πάγκοι υπάρχει χώρος πάντα για την τοποθέτηση εργαλείων και μηχανημάτων της κουζίνας του μπαρ ή εστιατορίου. Μπορεί έτσι κάποιος παράδειγμα σε ένα μπαρ να χρησιμοποιήσει κάποια από τις επιφάνειες των ψυγείων πάγκων για την προετοιμασία τον γαρνιτούρα για τα κοκτέιλ, επίσης μπορεί να τοποθετηθεί ξύλο κοπής και να γίνει τεμαχισμός φαγητού φρούτων ή λαχανικών αλλά και για καφετέριες.

Είναι μία πάρα πολύ καλή λύση τα ψυγεία πάγκοι γιατί έτσι μπορούν να τοποθετήσουν επίσης οι καφετέριες τη μηχανή του καφέ το blender ακόμα και επιτραπέζιες βιτρίνες που μπορεί να έχουν για την ανάδειξη των προϊόντων που διαθέτουν στους πελάτες τους.

Όπως είδαμε σε αυτό το άρθρο λοιπόν τα ψυγεία πάνω είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για επαγγελματικό εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες κ.α, γιατί όχι μόνο συνδυάζουν την συντήρηση και την αποθήκευση τροφίμων αλλά επίσης και πάγκο εργασίας  για διαφορές χρήσεις όπως αναλύσαμε παραπάνω. Υπάρχει τεράστια ευελιξία όσον αφορά τις διαστάσεις των ψυγείων αλλά όπως επίσης και στο σχεδιασμό τους και την τοποθέτηση ανοιγόμενων πορτών, συρταριών και κρυστάλλων στις πόρτες.

Στο Geniko Emporio θα βρείτε τεράστια ποικιλία από ψυγεία πάγκοι ανοξείδωτοι για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα γιατί επιχείρησή σας και τον χώρο εργασίας. Μπορείτε να πάσα στιγμή να μας καλέσετε για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας στο 2118001943 ή με email στο info@genikoemporio.com . Θα χαρούμε να λύσουμε κάθε σας απορία σχετικά με τα προϊόντα που εμπορευόμαστε και ελπίζουμε με αυτό το άρθρο μας να σας λύσαμε κάποιες απορίες και να σας δώσουμε μία καλύτερη εικόνα για τα επαγγελματικά ψυγεία πάγκοι και τι ακριβώς χρειάζεστε πριν αποφασίσετε να κάνετε την αγορά του επαγγελματικού σας ψυγείου.

Ελπίζουμε στο μέλλον να μας επιλέξετε για τις αγορές σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button