Συχνές Ερωτήσεις – FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Χρόνος παράδοσης παραγγελιών

Ο χρόνος παράδοσης του επαγγελματικού εξοπλισμού είναι τεράστιος παράγοντας για τον επαγγελματία και τον ιδιοκτήτη επιχείρησης και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Πολλά από τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα για αποστολή εντός 2-3 εργάσιμων από την παραγγελία. Για τα προϊόντα που χρειάζεται κατασκευή ο πελάτης πάντα ενημερώνεται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης για να μπορέσει έτσι να πάρει με τα σωστά κριτήρια την απόφαση του για να προχωρήσει σε παραγγελία.

Αναλαμβάνετε την εγκατάσταση του εξοπλισμού που θα αγοράσω?

Στις τιμές των προϊόντων που θα βρείτε στο κατάστημά μας δεν συμπεριλαμβάνεται εγκατάσταση εκτός αν αναγράφεται σχετική πληροφορία σε κάποιο προϊόν. Η εγκατάσταση των προϊόντων (εγκατάσταση εξωτερικού μοτέρ για ψυγεία, εγκατάσταση πλυντηρίων, παγομηχανών και άλλων μηχανημάτων) γίνεται με ευθύνη του αγοραστή και το κόστος καλύπτεται εξ' ολοκλήρου από τον ίδιο. Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης του εξοπλισμού. Το κόστος και ο χρόνος παράδοσης γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Τι περιλαμβάνει η εγγύηση 3 χρόνων και ποια η διαφορά με την εγγύηση άλλων καταστημάτων?

Η εγγύηση των προϊόντων μας καλύπτει την εργασία του τεχνικού και το κόστος των ανταλλακτικών για το διάστημα που διαρκεί η εγγύηση. Στην εγγύηση δεν καλύπτονται τα αναλώσιμα μέρη του προϊόντων που φθείρονται με την χρήση (π.χ. λάστιχο πόρτας ψυγείου). Επίσης η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που έχουν έρθει από κακή χρήση του προϊόντων που δεν προβλέπεται από τον κατασκευαστή. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την σωστή λειτουργεία του προϊόντος και αναλαμβάνει όσα service χρειάζονται για να διατηρήσει το προϊόν λειτουργικό.

Τα μεταφορικά συμπεριλαμβάνονται στις τιμές?

Για όλες τις παραγγελίες που θα πραγματοποιήσετε από το κατάστημά μας σας παραδίδουν δωρεάν ανεξαρτήτου όγκου και ποσού σε όλη την Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για παραδόσεις σε περιοχές εκτός των 2 αυτών πόλεων τα μεταφορικά καλύπτονται από τον αγοραστή. 

Call Now Button