Εταιρία

Η εταιρία μας | GenikoEmporio.com

Αγαπητοί συνεργάτες.

Η εταιρία μας, Geniko Emporio Ιωάννης Ζαγοριανός ιδρύθηκε το 2016 και δραστηριοποιείται στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης αλλά και ξενοδοχεία όντας σε θέσης να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης. Aνανεώνει συνεχώς τις τιμές και τα προϊόντα της, παίρνοντας υπ’ όψιν παράγοντες όπως τις ανάγκες τις αγοράς αλλά και του επαγγελματία.

Η γκάμα της εταιρείας μας εκτείνεται σε όλα τα προϊόντα επαγγελματικού εξοπλισμού που χρειάζονται για τον πλήρη εξοπλισμό μιας επαγγελματικής κουζίνας όπως επαγγελματικά ψυγεία, μηχανήματα κουζίνας, πλυντήρια και ανοξείδωτες κατασκευές.

Είμαστε περήφανοι για την αφοσίωση και το σεβασμό που δείχνουμε στην δουλειά μας και όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε καθημερινά, κάνοντας τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και προσπαθούμε καθημερινά να το ανταποδώσουμε με το να προσφέρουμε σε όσους επιλέξουν να μας εμπιστευτούν ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση για την πλήρη κάλυψη όλων σας των αναγκών.

Τα γραφεία της εταιρεία μας βρίσκονται στην Λένορμαν 170 – Αττική 10444 και το κατάστημα μας λειτουργεί ηλεκτρονικά με όλα την γκάμα των προϊόντων να είναι διαθέσιμη με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να πραγματοποιήσει την αγορά του ηλεκτρονικά (φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές).

Call Now Button