Εταιρία

Η εταιρία μας | GenikoEmporio.com

Αγαπητοί συνεργάτες.

Η εταιρία μας, Geniko Emporio Ιωάννης Ζαγοριανός ιδρύθηκε το 2016 και δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης αλλά και ξενοδοχεία όντας σε θέσης να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης. Aνανεώνει συνεχώς τις τιμές και τα προϊόντα της, παίρνοντας υπ’όψιν παράγοντες όπως τις ανάγκες τις αγοράς αλλά και του επαγγελματία.

Η γκάμα του Genikoemporio.com εκτείνεται επίσης σε είδη μίας χρήσης – αναλώσιμα για Επιχειρήσεις Εστίασης και Ξενοδοχεία με μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, κάνοντας έτσι το Genikoemporio.com ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο ο επαγγελματίας θα μπει και θα μπορέσει να στήσει όλη του την επιχείρηση από εξοπλισμό μέχρι και την προμήθεια όλων των ειδών μίας χρήσεως.

Είμαστε περήφανοι για την αφοσίωση και το σεβασμό που δείχνουμε στην δουλειά μας και όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε καθημερινά, κάνοντας τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και προσπαθούμε καθημερινά να το ανταποδώσουμε με το να προσφέρουμε σε όσους επιλέξουν να μας εμπιστευτούν ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση για την πλήρη κάλυψη όλων σας των αναγκών.

Στην Ρόδο όπου και βρίσκεται η έδρα μας και τα γραφεία παραγγελιοληψίας, προσκαλούμε ντόπιους και μη, επαγγελματίες να έρθουν και να συζητήσουμε από κόντα τις ανάγκες τους. Για τούς υπόλοιπους συνεργάτες και φίλους στην υπόλοιπη Ελλάδα σας ενημερώνουμε πώς μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας καθημερινώς στα τηλ.: 22410 – 22930 | 22410 – 61908 | 6989979994 | info@genikoemporio.com .

Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πώς όλες οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται απευθείας από τις εγκαταστάσεις των προμηθευτών μας (εκτός από μερικά επιλεγμένα προϊόντα για την αμεσότερη κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών της τοπικής αγοράς) κάνοντας έτσι ευκολότερη την διαδικασία για τον αγοραστή να επιλέξει τις αγορές του εφόσον τα προϊόντα του επιβαρύνονται λιγότερα μεταφορικά για να φθάσουν στην έδρα του.


Συνέχεια στο κατάστημα

Call Now Button