5 λόγοι για να επιλέξουμε ανοξείδωτες κατασκευές για την κουζίνας μας!

Όλοι γνωρίζουμε πως ο ανοξείδωτος χάλυβας έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε κουζίνα και τον επαγγελματικό εξοπλισμό μίας επιχείρησης. Οι περισσότεροι αρχίζουμε τις αγορές μας από τα ανοξείδωτα για την επιχείρηση μας και μετά κοιτάμε για επαγγελματικά ψυγεία, επαγγελματικές τοστιέρες κτλπ.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τους λόγους που ο ανοξείδωτος χάλυβας πρέπει να υπάρχει στην κουζίνα μας και γιατί είναι ουσιαστικά μονόδρομος όταν κάνουμε στήνουμε μία επιχείρηση εστίασης.

5 λόγοι για τους οποίους επιλέγουμε ανοξείδωτες κατασκευές για την επιχείρησή μας:

 1. Υγιεινή
 2. Μεγάλη διάρκεια ζωής
 3. Εύκολα στο καθάρισμα
 4. Μεγάλη αντοχή στην θερμοκρασία
 5. Δεν επηρεάζει την γεύση του φαγητού

Υγιεινή

Το Α και το Ω σε μία κουζίνα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής στο εστιατόριο, ξενοδοχείο, αναψυκτήριο και το ανοξείδωτο στην κουζίνα βοηθάει σημαντικά στο να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά την υγιεινή. Έτσι και αλλιώς το ανοξείδωτο προσδίδει μία ομοιομορφία στην αισθητική του χώρου και τον κολακεύει, ειδικά αν η κουζίνα ή μπαρ είναι σε εμφανές σημείο που μπορεί να είναι σε επαφή με τον πελάτη.

Μεγάλη Διάρκεια ζωής

Όπως το λέει και ο τίτλος, τα ανοξείδωτα με καλό καθάρισμα και συντήρηση μπορούν να αντέξουν μία ζωή και να μην χρειαστεί να τα αλλάξετε ποτέ. Οπότε είναι καλό η επένδυση να γίνεται όταν ανοίγουν επιχειρήσεις εστίασης με γνώμονα καταρχήν την υγιεινή και δεύτερον το ότι μπορεί να μην χρειαστεί ποτέ να τα αλλάξουμε αν τα προσέχουμε. Είτε μιλάμε για ανοξείδωτα τραπέζια εργασίας, ανοξείδωτα ερμάρια, ανοξείδωτα ψυγεία πάγκοι κ.α.

Άλλωστε το λέει η ονομασία του “ανοξείδωτα” δηλαδή δεν οξειδώνονται με την πάροδο του χρόνου και δεν είναι εστία μικροβίων στην προετοιμασία του φαγητού. Στην περίπτωση των ψυγείων, αν περάσουν χρόνια χρήσης μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα το μοτέρ παράδειγμα, στην περίπτωση που δεν γίνεται σωστά η συντήρηση του αλλά και πάλι είναι κάτι που μπορεί να αλλαχτεί. Ο πάγκος και το ψυγείο θα μείνει, να είστε σίγουροι

Ευκολία στο καθάρισμα

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα από τα πιο κατάλληλα υλικά υγιεινής στην αγορά γενικότερα και ειδικότερα στον επαγγελματικό εξοπλισμό για επιχειρήσεις εστίασης. Όπως ανέφερα παραπάνω δεν είναι εστία μικροβίων και δεν απορροφάει βρωμιά και οσμές από τα φαγητά.

Μπορείτε εύκολα τα ανοξείδωτα τραπέζια, πάγκους ή ψυγεία να τα καθαρίσετε με ένα απλό και απαλό πανί καθαρίσματος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλά καθαριστικά γυαλίσματος και βαθύτερου καθαρισμού των επαγγελματικών ψυγείων πάγκων και ανοξείδωτων τραπεζιών εργασίας. Υπάρχουν πάρα πολλά στην αγορά με μεγάλο εύρος τιμών για ανάλογα με την ποιότητα και το ακριβές σκοπό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Μεγάλη αντοχή στην θερμοκρασία

Οι επιφάνειες των ανοξείδωτων κατασκευών μπορούν να αντέξουν μεγάλες θερμοκρασίες χωρίς να αφήσουν κάποιο σημάδι παράδειγμα αν ακουμπήσετε ένα καυτό ταψί που μόλις έχει βγει από τον φούρνο. Τεράστια αντοχή και ανθεκτικότητα.

Δεν επηρεάζει την γεύση του φαγητού

Οι συσκευές, τα σκεύη και γενικά οι πάγκοι εργασίας και ψυγεία από ανοξείδωτο χάλυβα αποτελούν την καλύτερη επιφάνεια για να φέρετε σε επαφή το φαγητό σας γιατί όπως αναφέραμε προηγουμένως δεν είναι εστίες μολύνσεως από τρόφιμα και γενικά η επεξεργασία τροφίμων με εργαλεία και επιφάνειες εργασίας δεν επηρεάζουν καθόλου την ποιότητα και γεύση του φαγητού.

Ενδεικτικές συσκευές και κατασκευές ανοξείδωτες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά αλλά και συγκεκριμένα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι:

Επαγγελματικά ψυγεία
Ανοξείδωτοι πάγκοι εργασίας
Ανοξείδωτες ποτηριέρες
Ανοξείδωτες πιατοθήκες
Ανοξείδωτα ερμάρια
Ανοξείδωτα ερμάρια σκευών
Ανοξείδωτα ψυγεία πάγκοι
Ανοξείδωτα ψυγεία θάλαμοι

Για οποιαδήποτε πληροφορία επιπλέον σχετικά με ανοξείδωτες κατασκευές, επαγγελματικά ψυγεία πάγκους και γενικά επαγγελματικό εξοπλισμό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2118001943 ή στείλτε μας email στο Info@genikoemporio.com . Επισκεφθείτε το κατάστημα μας και δείτε όλη μας την γκάμα επαγγελματικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις εστίασης και ζητήστε μας προσφορά για τον εξοπλισμό που σας ενδιαφέρει.

Comment (1)

 • Καμακαρης Γιωργος Reply

  Γεια σας . Ενδιαφέρομαι για ένα ινοξ πάγκο κουζίνας 1.40χ80 με ραφι
  Ευχαριστώ

  25 Αυγούστου, 2020 at 00:29

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button