Επαγγελματικές φρυγανιέρες από το Geniko Emporio.  Τι πρέπει να γνωρίζετε.

 Επαγγελματικές Φρυγανιέρες. Τι πρέπει να γνωρίζετε

Επαγγελματικές Φρυγανιέρες. Τι πρέπει να γνωρίζετε

Επαγγελματικές φρυγανιέρες από το Geniko Emporio. Τι πρέπει να γνωρίζετε.

Eίμαστε όλοι λίγο πολύ εξοικειωμένοι με τις επαγγελματικές φρυγανιέρες. Eίναι μία συσκευή η οποία υπάρχει στα περισσότερα σπίτια για προσωπική χρήση και είναι η  αιτία για τις ζεστές φέτες ψωμιού που αποτελεί σημαντικό παράγοντα για ένα φανταστικό πρωινό. Μιλάμε βέβαια για αυτούς που τρώνε πρωινό το πρωί και μπορούν να καταλάβουν, για τους υπόλοιπους που το πρωινό τους αποτελείται από έναν ξερό καφέ στο πόδι πριν φύγουν για δουλειά, είναι η συσκευή που βάζεις δύο φέτες ψωμί περιμένεις λίγο και στις πετάει έξω έτοιμες και ζεστές.

Τι γίνεται λοιπόν όταν αναφερόμαστε για μία φρυγανιέρα επαγγελματικής χρήσης ή επιχειρήσεις εστίασης όπως ξενοδοχεία εστιατόρια και γενικά επιχειρήσεις που προσφέρουν πρωινό και όχι μόνο στους πελάτες τους; Τα πράγματα σοβαρεύουν και αυτό γιατί οι επαγγελματικές φρυγανιέρες είναι σε θέση να ετοιμάζουν μέχρι και 2.000 φέτες την ώρα. Τι γίνεται όμως όταν έρθει η ώρα να προμηθευτούμε μία τέτοια συσκευή για την επιχείρησή μας; τι πρέπει να προσέξουμε πριν προχωρήσουμε στην αγορά μιας επαγγελματικής φρυγανιέρες;

Παρακάτω θα αναλύσουμε όλους τους παράγοντες που πρέπει να πάρει κάποιος υπόψη για μία τέτοια κίνηση και να εξετάσουμε μαζί αν μία επαγγελματική φρυγανιέρα αποτελεί συμφέρουσα λύση για την επιχείρησή σας.

Κάποιοι από τους παράγοντες που Θα αναλύσουμε σχετικά με μία τέτοιου είδους αγορά είναι παρακάτω:

  1. Σε ποιες κατηγορίες χωρίζονται οι επαγγελματικές φρυγανιέρες.
  2. Ποια είναι η απόδοσή τους σε τεμάχια ανά ώρα
  3. Επαγγελματικό και μοντέρνο look
  4. Καθαρισμός επαγγελματικής φρυγανιέρες

Σε ποιες κατηγορίες χωρίζονται οι επαγγελματικές φρυγανιέρες.

Οι επαγγελματικές φρυγανιέρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. σε αυτές που τοποθετούμε στο πάνω μέρος τις φέτες ψωμιού κατεβάζουμε τον ειδικό διακόπτη περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα και αυτόματα η συσκευή μας “πετάει” τις φέτες ψωμιού πάνω όταν αυτές θα είναι έτοιμες προς φάγωμα.

Η άλλη κατηγορία είναι οι περιστροφικές φρυγανιέρες, όπου αποτελούνται από μία μικρή κινούμενη πλατφόρμα στην οποία τοποθετούνται οι φέτες ψωμιού και αρχίζουν ένα σύντομο ταξίδι μέχρι να φτάσουν στην απέναντι έξοδο όπου θα είναι ζεστές και τραγανιστές, έτοιμες για φάγωμα.

Απόδοση σε τεμάχια ανά ώρα.

Όπως είναι προφανές η πρώτη κατηγορία είναι  αυτή που αρμόζει περισσότερο σε επιχειρήσεις που η κατανάλωση τους  καθημερινώς για ψητές φέτες του τοστ είναι σχετικά μικρή. Μικρή κατανάλωση θεωρείται γύρω στις 30 με 50 φέτες ανά ώρα αλλά με μηχανήματα που υπάγονται στην ίδια κατηγορία η μέγιστη απόδοση ανά ώρα μπορεί να φτάσει μέχρι και 150 μισοψημένες φέτες. Χρησιμοποιώ τον όρο μισοψημένες διότι οι φέτες ψημένες στα 2,50 λεπτά είναι εξίσου καλές προς φάγωμα χωρίς να χρειάζεται να υπερψηθούν. Βέβαια είναι στην κρίση του κάθε επαγγελματία να ορίσει τον χρόνο ψησίματος για την φρυγανιέρα που θα προμηθευτεί με χρονοδιακόπτη που υπάρχει στα μηχανήματα.

Η δεύτερη κατηγορία επαγγελματικής φρυγανιέρας είναι οι περιστροφικές, οι οποίες είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή για μεγάλες επιχειρήσεις που εξυπηρετούν πολύ κόσμο καθημερινώς και οι ανάγκες τους σε ψημένες φέτες ψωμιού ξεπερνά τις 300 ανά ώρα. Οι συγκεκριμένες φρυγανιέρες θυμίζουν πολύ στην όψη αλλά και στην λειτουργία με τους περιστροφικός φούρνος για πίτσες που βλέπουμε συχνά σε πιτσαρίες στις οποίες ο πιτσαδόρος βάζει από τη μία άκρη του φούρνου την πίτσα και μέχρι να φτάσει στην άλλη πλευρά η πίτσα έχει ψηθεί ομοιόμορφα. Ο χρόνος που  χρειάζεται για κάτι τέτοιο είναι στα 7 λεπτά. Όσον αφορά τις φρυγανιέρες που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε εμείς η ταχύτητα μπορεί να ρυθμιστεί μιας και οι περισσότερες διαθέτουν από μία έως τρεις ταχύτητες για να ταιριάζει και να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του επαγγελματία. Είναι ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία που έχουν να εξυπηρετήσουν καθημερινώς για πρωινό από 100 μέχρι 400 άτομα.

Επαγγελματικό και μοντέρνο look

Το αναφέραμε και το συμπεριλάβαμε στη λίστα μας γιατί για πολλούς επαγγελματίες είναι πάρα πολύ βολικό να τοποθετήσουν την επαγγελματική τους φρυγανιέρα στο μπουφέ του πρωινού είτε είναι ξενοδοχείο είτε είναι μία επιχείρηση που ενίοτε κάνει μπουφέ για τους πελάτες της με σκοπό οι πελάτες τους να αυτοεξυπηρετούνται. Συνήθως όμως οι επαγγελματικές συσκευές δεν είναι πάντα τόσο όμορφες στο μάτι και δεν ομορφαίνουν το χώρο στον οποίο βρίσκονται. Αντιθέτως κάποιες φορές μπορεί και να χαλάνε την αισθητική του χώρου. Οι επαγγελματικές φρυγανιέρες όμως είναι σίγουρα ένα κομμάτι του εξοπλισμού της επιχείρησης σας που μπορείτε άφοβα να το τοποθετήσετε σε κοινή θέα χωρίς να φοβάστε να χαλάσει η αισθητική του χώρου. Είναι συσκευές πάρα πολύ μοντέρνες με πολύ όμορφο design που μπορούμε να συμπληρώσουμε πάντα μία πινελιά μοντερνισμού στο χώρο σας. Είναι συνήθως φτιαγμένες από ανοξείδωτο ατσάλι ή χρώμιο και με μία προσθήκη μαύρου σε κάποια με τα εξαρτήματα της όπως οι χρονοδιακόπτες

Καθαρισμός επαγγελματικής φρυγανιέρας.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα έπρεπε να είναι από τις πρώτες ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνετε στον προμηθευτή που θα επιλέξετε για επαγγελματικό εξοπλισμό και ειδικά για τις επαγγελματικές φρυγανιέρες, να ξέρετε αν η συσκευή που επιλέξατε είναι βολική στο καθάρισμα και τα κομμάτια που την αποτελούν είναι εύκολα αποσπώμενα για να μην σας κάνουν τη ζωή δύσκολη κάθε φορά που θα πρέπει να την καθαρίσετε.

Καταλήγοντας

Αναλύσαμε τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να πάρει ένας επαγγελματίας υπόψιν του πριν προχωρήσει σε  αγορά μιας επαγγελματικής φρυγανιέρας. Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοήθησε και να σας κατευθύνει στην σωστή κατεύθυνση ως προς την αναζήτηση σας για την αγορά μιας επαγγελματικής φρυγανιέρας. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να σας δώσαμε να καταλάβετε ποιες είναι οι βασικές ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνετε στην εταιρεία που θα σας προμηθεύσει τον επαγγελματικό εξοπλισμό. Στοχευμένες ερωτήσεις με σκοπό το δικό σας όφελος και τη δική σας τσέπη.

Στο Geniko Emporio μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από τέτοιου είδους συσκευές είτε είστε επιχείρηση με μικρές απαιτήσεις σε καθημερινή βάση που εξυπηρετείτε από 200-300 άτομα, μέχρι και 1.500 με 2.000 ημερησίως. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2118001943 η να μας στείλετε e-mail στο info@genikoemporio.com  και  εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας απαντήσουμε όλες σας τις ερωτήσεις γύρω από τον επαγγελματικό εξοπλισμό και να σας διευκολύνουμε να πάρετε μία απόφαση με γνώμονα πάντα το δικό σας οικονομικό όφελος. Ζητήστε μας μία προσφορά για τα μηχανήματα που σας ενδιαφέρουν και τα αναλώσιμα της επιχείρησή σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button