Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

1. Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία.

Όλες οι αποστολές των προϊόντων εφόσον υπερβαίνουν το όριο των 5 κιλών γίνονται με μεταφορική εταιρία (πρακτορείο). Ο πελάτης μπορεί να μας υποδείξει το πρακτορείο της επιλογής του για να παραδώσουμε εκεί τα προϊόντα ή να αναλάβουμε να στείλουμε τα προϊόντα με τον δικό μας συνεργαζόμενο πρακτορείο.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της μεταφοράς των προϊόντων είναι αποκλειστικά του πελάτη.
Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Για όλες τις παραγγελίες μέχρι 40€ τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα. Για παραγγελίες άνω των 40€ γίνετε πάντα τηλεφωνική συνεννόηση όσον αφορά το κόστος των μεταφορικών παίρνοντας υπ’ όψιν μεταβλητές όπως το ποιο πρακτορείο θα αναλάβει την μεταφορά των προϊόντων και από ποιον.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλες οι μεταφορικές εταιρίες και όχι οι εταιρίες ταχυμεταφοράς (κούριερ) παραδίδουν επί πεζοδρομίου. Για παραδώσεις σε όροφο ή οπουδήποτε αλλού πέρα πεζοδρομίου, πιθανότατα να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν υπογράψετε για την παραλαβή τους, έλεγξε ότι τα προϊόντα σας είναι σε άριστη κατάσταση. Με την υπογραφή σας επιβεβαιώνεται ότι όποια κι αν είναι η κατάσταση των προϊόντων, συμφωνείτε και τα παραλαμβάνετε. Αφού υπογράψετε, η μεταφορική εταιρία δεν έχει πια ευθύνη για την κατάσταση των προϊόντων που σας παρέδωσε μόλις.

2. Αποστολή με courier.

Για μικρότερου όγκου και βάρους εμπορεύματα παραδίδουμε μέσω εταιρίας Courier, όπου τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της μεταφοράς των προϊόντων είναι αποκλειστικά του πελάτη.

Παραγγελίες εξωτερικού / Κύπρου

Για παραγγελίες που πρέπει να αποσταλούν στο εξωτερικό η παράδοση γίνεται μόνο μέσω πρακτορείου. Τα μεταφορικά όπως και η ευθύνη μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.