Επαγγελματικοί Φούρνοι (Infographic). Δείτε όλους τους διαθέσιμους τύπους από το Geniko Emporio

Οι επαγγελματικοί φούρνοι για μία επιχείρηση εστίασης και ειδικότερα εστιατόρια, ξενοδοχεία, φούρνους και ζαχαροπλαστεία είναι απαραίτητο εργαλείο. Υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι φούρνων για διάφορες χρήσεις . Ανάλογα με τον όγκο δουλείας που έχει κάθε επιχείρηση πρέπει να προμηθευτεί τον ανάλογο φούρνο.

Για να γίνει σωστά μία αγορά επαγγελματικού φούρνου πρέπει ο επιχειρηματίας να πάρει υπ’όψιν παράγοντες όπως την χωρητικότητα ταψιών ή gastronorm ( GN ), αν επιθυμεί ψεκασμό αυτόματο για διατήρηση της υγρασίας ή χειροκίνητο κ.α. Μπορείτε για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους επαγγελματικούς φούρνους και για όλα αυτά που πρέπει να ξέρετε πριν αποφασίσετε να αγοράσετε έναν καινούριο για την επιχείρησή σας ή ακόμα και αν ανοίγεται τώρα την επιχείρησή σας δείτε τον οδηγό αγοράς για επαγγελματικούς φούρνους που έχουμε γράψει στο Blog μας!

Στο παρακάτω Infographic θα δείτε:

Επαγγελματικούς Φούρνους Πίτσας
Φούρνους Μικροκυμάτων
Φούρνους Σφολιατοειδών
Φούρνοι Combination
Φούρνοι για ψήσιμο πατάτας
Φούρνοι Βιτρίνες Προβολής για Πίτσας Χωνάκι.

Μπορείτε να πατήσετε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.

Επαγγελματικοί φούρνοι Infographic Επαγγελματικός Εξοπλισμός
Επαγγελματικοί φούρνοι Infographic Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Στο Geniko Emporio μπορείτε να βρείτε μία πλήρη γκάμα προϊόντων μαζικής εστίασης και επαγγελματικού εξοπλισμού. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την έμπειρη ομάδα μας να σας καθοδηγήσουμε μέσω της εμπειρίας μας αλλά και μέσω των διαφόρων άρθρων γύρω από τις επιχειρήσεις εστίασης, οδηγούς αγοράς, marketing κ.α , να πάρετε σωστές αποφάσεις και να κάνετε σωστές αγορές αγορές επαγγελματικού εξοπλισμού που θα ωφελήσουν την δουλειά σας αλλά κυρίως την τσέπη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2118001943 ή Info@genikoemporio.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button