Επαγγελματικές Τοστιέρες, τι πρέπει να γνωρίζετε.


Οι επαγγελματικές τοστιέρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε αυτές με την
κεραμική πλάκα και σε αυτές με πλάκα από μαντέμι. Οι κεραμικές επαγγελματικές τοστιέρες ζεσταίνονται πάρα πολύ γρήγορα σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ αυτές με την πλάκα από μαντέμι αργούν να ζεσταθούν. Επίσης  οι κεραμικές τοστιέρες καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα σε αντίθεση με αυτές με το μαντέμι, οι κεραμικές τοστιέρες είναι πολύ πιο ακριβές από ότι οι επαγγελματικές τοστιέρες με πλάκα από μαντέμι, και τέλος οι επαγγελματικές τοστιέρες με πλάκα από μαντέμι αντέχουν περισσότερο, μπορούν να αλλαχτούν εύκολα οι πλάκες αν χαλάσουν ή αν φθαρούν και γενικότερα είναι πολύ πιο οικονομικές.

Υπάρχουν μονές επαγγελματικές τοστιέρες και διπλές επαγγελματικές τοστιέρες.Οι μονές επαγγελματικές τοστιέρες έχουν μία πλάκα ψησίματος  ενώ οι διπλές έχουν δύο πλάκες ψησίματος. Οι μονές επαγγελματικές τοστιέρες είναι περισσότερο για μικρές επιχειρήσεις όπου η χρήση τους είναι περιορισμένη ενώ οι διπλές επαγγελματικές τοστιέρες προορίζονται για επιχειρήσεις με πολλή δουλειά και με διαφορετικά προϊόντα για ψήσιμο. Εκτός από τοστ και σάντουιτς μπορείτε να ψήσετε και μπιφτέκια λουκάνικα bacon κ.α. Οι διπλές επαγγελματικές τοστιέρες έχουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε πλάκα ψησίματος ώστε να μπορείτε να κάνετε οικονομία εάν δεν έχετε πολύ δουλειά σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Όσον αφορά τις επαγγελματικές τοστιέρες με πλάκα από μαντέμι μπορείτε να επιλέξετε ραβδωτή ή λεία πλάκα.

Οι Επαγγελματικές τοστιέρες έχουν διαφορετική ισχύ όμως αυτές με  χαμηλότερη ισχύ είναι και οι οικονομικότερες όπου προορίζονται για μικρές επιχειρήσεις με λιγότερη δουλειά.  Αυτές με τη μεγαλύτερη  ισχύ προορίζονται για επιχειρήσεις όπου έχουν πολύ δουλειά και θέλουν να ψήνουν γρήγορα για να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους.

Τέλος όσον αφορά τη συντήρηση της επαγγελματικής τοστιέρας θα πρέπει απλά να καθαρίζετε τις πλάκες ψησίματος συχνά και να κρατάτε μακριά από υγρασία τα καλώδια, τους θερμοστάτες και γενικά τα ηλεκτρικά μέρη.

Οι επαγγελματικές τοστιέρες μονές και διπλές, κεραμικές ή με  πλάκα από μαντέμι, χρησιμοποιούνται  από πολλές επιχειρήσεις όπως καφετέριες, αναψυκτήρια, σνακ μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές τοστιέρες μονές και διπλές στην ιστοσελίδα μας με όλα τα χαρακτηριστικά τις διαστάσεις και την ισχύ της καθεμιάς και  να επιλέξετε τη δικιά σας επαγγελματική τοστιέρα για τη δική σας επιχείρηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για Επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης και επαγγελματικές τοστιέρες διπλές και μονές στο 2118001943 ή στείλτε μας email στο info@genikoemporio.com . Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button