Ψάχνεις να βρεις επαγγελματικό ψυγείο πάγκο?

Μάθε όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις μια σωστή αγορά!

psigio-pagkos-sintirisi-me-2-portes-kai-mixani-PSM13570BLC-genikoemporio-zagorianos
psigio-pagkos-sintirisi-me-3-gialines-portes-kai-mixani-PSM18070GLBLC-genikoemporio-zagorianos
psigio-pagkos-sintirisi-me-6-sirtaria-kai-mixani-kato-PSM13560DM6SIRBLC-genikoemporio-zagorianos

Τι είναι το ψυγείο πάγκος?

Το ψυγείο πάγκος είναι ένας τύπος ψυγείου που συνδυάζει την συντήρηση - κατάψυξη τροφίμων μαζί με πάγκο στο επάνω μέρος του για την τοποθέτηση μηχανημάτων και σκευών ή για την προετοιμασία φαγητού.

Μηχανή ψυγείου

Τα ψυγεία πάγκοι όπως και άλλοι τύπο επαγγελματικών ψυγείων βγαίνουν με ενσωματωμένοι μοτέρ, μοτέρ δεξιά ή αριστερά και εξωτερικό μοτέρ. Όλα έχουν να κάνουν με το τι σε βολεύει καλύτερα αναλόγως την ιδιαιτερότητα του χώρου σου. Το κόστος για το εξωτερικό μοτέρ πάντα είναι υψηλότερο γιατί η εξωτερική μονάδα πάντα χρειάζεται μεγαλύτερη ισχύς από την ενσωματωμένη και μολις το παραγγείλεις θα χρειαστεί να γίνει η εγκατάσταση του από επαγγελματία ψυκτικό.

Διαστάσεις ψυγείου

Τα ψυγεία πάγκοι αρχίζουν από 90cm μήκος και μπορούν να φτάσουν και 270cm. Το μήκος έχει να κάνει με το αν έχει ενσωματωμένο μοτέρ και πόσες πόρτες θα διαθέτει. Στα ψυγεία γίνονται και ειδικές κατασκευές αν οι διαστάσεις δεν σε καλύπτουν και θες κάτι κομμένο και ραμμένο στις δικές σου απαιτήσεις. Το κόστος για ειδικές κατασκευές είναι μεγαλύτερο από τις τυποποιημένες λύσεις.

Βιτρίνα ή τυφλή πόρτα?

Τα ψυγεία πάγκοι μπορούν να βγουν και με τζαμένιες πόρτες για να μπορείς να βλέπεις το περιεχόμενο είτε εσύ είτε οι πελάτες του καταστήματος. Συνήθως τέτοια ψυγεία δεν είναι για χρήση self service αλλά τα βλέπουμε με πόρτες σε μέρη που είναι φανερά στον πελάτη (όπως πίσω από το μπαρ) αλλά χωρίς ο πελάτης να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά.

Αγορά ψυγείου πάγκου

Για να προχωρήσεις στην αγορά του ψυγείου πάγκου που σε εξυπηρετεί πρέπει:

1) Να εξετάσεις τις ανάγκες σου για να δεις ακριβώς πιο μοντέλο θα σε εξυπηρετήσει ακριβώς. Αν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 211 234 0724.
2) Να βεβαιωθείς πως σε εξυπηρετεί ο χρόνος παράδοσης και οι τρόποι πληρωμής
3) Να ζητήσεις γραπτή προσφορά και να προχωρήσεις στην παραγγελία σου.

Χρειάζεσαι βοήθεια για να βρεις το ψυγείο πάγκο που σου ταιριάζει καλύτερα?

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα και ζήτα μας προσφορά! 
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικώς να βρούμε μαζί το κατάλληλο ψυγείο για εσένα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ - ΛΕΝΟΡΜΑΝ 170, ΑΘΗΝΑ 10444