Επαγγελματικά Πλυντήρια. Μήπως ήρθε η ώρα της αντικατάστασής του?

Επαγγελματικά Πλυντήρια. Μήπως ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσετε
Επαγγελματικά Πλυντήρια. Μήπως ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσετε

Επαγγελματικά Πλυντήρια. Μήπως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις το πλυντήριο σου;

Τα επαγγελματικά πλυντήρια είναι συσκευές που αποτελούν τον πυρήνα μαζί με άλλες συσκευές για οποιαδήποτε επιχείρηση εστίασης κι αν μιλάμε, είτε σερβίρουμε καφέ είτε φαγητό το πλυντήριο χρειάζεται και ειδικά αν υπάρχει μεγάλος όγκος δουλειάς τότε σίγουρα δεν υπάρχει χρόνος για πλύσιμο στο χέρι.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα αναλύσουμε τις αιτίες που θα πρέπει να σας κάνουν να σκεφτείτε καλύτερα το ενδεχόμενο να αντικαταστήσετε το επαγγελματικό σας πλυντήριο με ένα καινούργιο.

Συχνές επισκέψεις του τεχνικού σας για επιδιορθώσεις στο πλυντήριο σας.

Όταν βλέπετε λοιπόν πως σιγά-σιγά γίνεστε φιλαράκια με τον τεχνικό του πλυντηρίου σας και έχετε αναπτύξει μία είδους οικειότητα λόγω των συχνών επισκέψεων γιατί το πλυντήριο σας πάλι κάτι έπαθε, όπως επίσης και αν κάποια από τα μέρη του αρχίζουν να υπολειτουργούν τότε θα πρέπει αυτό να σας βάλει σίγουρα σε σκέψεις.

Εάν για παράδειγμα αρχίζετε και παρατηρείτε προβλήματα στην αντλία νερού, στον εσωτερικό μηχανισμό του επαγγελματικού πλυντηρίου αλλά ακόμα και αν ο χρόνος της πλύσης κάθε φορά δεν είναι σταθερός τότε αυτά είναι σημάδια ότι το πλυντήριο σας ίσως και να θέλει άλλαγμα.

Εάν τα πιάτα και τα ποτήρια που θέλετε να πλύνετε δεν πλένονται σωστά, είναι και αυτό ένα σημάδι και το πλυντήριο σας θέλει άλλαγμα. Ο λόγος είναι ότι  λειτουργεί και δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε και εσείς αναγκάζεστε  να ξοδεύετε περισσότερα στο νερό όπως επίσης και στα σαπούνια και γυαλιστικά για τα πιάτα και ποτήρια σας αλλά επίσης ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στο να πλύνετε όπως πρέπει τα πιάτα στο χέρι μετά από κάθε χρήση του πλυντηρίου σας.

Κάποιοι από μας όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε καλύτεροι αλλά σίγουρα αυτό δεν εφαρμόζεται στα επαγγελματικά πλυντήρια και γενικά τον εξοπλισμό της επιχείρησής μας.

Αύξηση όγκου δουλειάς

Ένας άλλος λόγος που θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις και να σας παροτρύνει  να αλλάξετε το επαγγελματικό σας πλυντήριο και να το αναβαθμίσετε είναι ο όγκος της δουλειάς που αυξήθηκε. Εάν για παράδειγμα τότε που αγόρασε το επαγγελματικό σας πλυντήριο ήσασταν στην αρχή και όπως είναι φυσικό και επόμενο κάνατε οικονομία γιατί ποτέ δεν ξέρεις αρχή είναι πρέπει να είμαστε σίγουροι οπότε και αγοράσατε ένα μικρό πλυντήριο το οποίο πια δεν σας εξυπηρετεί όσο θα θέλατε με αποτέλεσμα για να πλύνετε τα ποτήρια και τα πιάτα σας πρέπει να κάνετε δύο ή και τρεις λύσεις ενώ με μία αναβάθμιση του πλυντηρίου σας θα μπορέσετε να πλύνετε περισσότερα ποτήρια κάνοντας λιγότερες πλύσεις, οπότε εξοικονομείται στην κατανάλωση νερού, ρεύματος, σαπουνιού και με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε και εσείς στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την προστασία του περιβάλλοντος εφαρμόζοντας κάθε είδους τεχνική πού ταιριάζει σε κάθε επιχείρηση και σε κάθε άνθρωπο.

Εάν κάτι από τα παραπάνω που αναφέραμε το έχετε συναντήσει και εσείς στο επαγγελματικό σας πλυντήριο, μην χάνετε άλλο χρόνο και αλλάξτε το σήμερα.

Στο Geniko Emporio παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τους επιχειρηματίες της εστίασης έχοντας τη δυνατότητα να προμηθεύσουμε κάθε είδους εξοπλισμό για εστιατόριο ξενοδοχείο αναψυκτήριο φούρνο κρεοπωλείο μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ. H γκάμα μας είναι τεράστια και οι κατηγορίες των προϊόντων μας εκτείνονται από επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά ψυγεία μέχρι και φριτέζες και τοστιέρες επαγγελματικές αλλά και όλα τα αναλώσιμα που μπορεί να χρειαστεί κάθε επιχειρηματίας που ασχολείται με τον τουρισμό και την εστίαση.

Καλέστε μας σήμερα για να σας δώσουμε μία ολοκληρωμένη προσφορά βασισμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας με λύσεις οικονομικές και προσιτές για όλες τις τσέπες. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2118001943 και e-mail info@genikoemporio.com

Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας βοηθήσουμε να πάρετε σωστές αποφάσεις για αυτήν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button