Ψυγείο Βιτρίνα από 0,97€ ανά ημέρα

 Πιο οικονομικά δεν γίνεται! 

vitrina-sintirisis-dbc392bl-genikoemporio-zagorianos-2

Δες τι κερδίζεις:

- Βάλε ότι προϊόντα θες χωρίς κανένα περιορισμό
- Το ψυγείο είναι δικό σου για όσο διαρκέσει το μίσθωμα
- Σε περίπτωση βλάβης αναλαμβάνουμε 100% του κόστους ή σου το αντικαθιστούμε 
- Αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα service
- Άμεσα διαθέσιμο

Εσύ φροντίζεις:

1) Την καλή χρήση του ψυγείου
2) Σε περίπτωση βλάβης να μας ενημερώσεις άμεσα.

Αν σε ενδιαφέρει πάτα το παρακάτω κουμπί για να σε καλέσουμε!

Χωρίς Τράπεζες - Χωρίς Πιστωτικές Κάρτες

Γιατί να ενοικιάσεις ψυγείο?

1) Το μηνιαίο μίσθωμα εκπίπτει από τα έξοδά σου.
2) Πάντα θα έχεις λειτουργικό ψυγείο. Αν κάτι προκύψει απλά σου στέλνουμε καινούργιο.
3) Είναι πολύ οικονομικό
4) Δεν έχεις το άγχος της ιδιοκτησίας.
5) Δεν θα χρειαστεί να μπεις στην διαδικασία να το πουλήσεις όταν θα θελήσεις καινούργιο. Απλά καλείς εμάς και σου στέλνουμε καινούργιο μοντέλο.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να δώσω εγγύηση?

Η εγγύηση είναι ένα ποσό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να καλυφθούν το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης του ψυγείου σε περίπτωση που γίνει κακή χρήση από τον ενοικιαστή. Το ποσό της εγγύησης επιστρέφεται στον ενοικιαστή με την λήξη της συνεργασίας.

Γιατί να μην το αγοράσω απευθείας?

Μπορείς να αγοράσεις απευθείας ψυγείο και να μπεις στην διαδικασία να ενοικιάσεις. Παρέχουμε 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα που διαθέτουμε στο κατάστημά μας οπότε ότι και να επιλέξεις θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στην περίπτωση όμως που θες να ελαχιστοποιήσεις τα έξοδα σου αλλά εξακολουθείς να το χρειάζεσαι το ψυγείο, τότε η ενοικίαση είναι η καλύτερη επιλογή. Πέρα από το μηνιαίο μίσθωμα δεν έχεις να ασχολείσαι με κάτι άλλο.

Κάθε πότε γίνεται το service του ψυγείου?

Τα service του ψυγείου θα γίνονται όταν κριθούν απαραίτητα από τους τεχνικούς της εταιρείας μας αναλόγως με την κατάσταση που βρίσκεται το εκάστοτε ψυγείο. Σε κάθε επίσκεψη του τεχνικού θα δίνεται η επόμενη ημερομηνία επίσκεψης για τον επόμενο έλεγχο καλής λειτουργίας.

Μπορώ να αγοράσω το ψυγείο μου?

Κατά την διάρκεια του μισθώματος του ψυγείου σου μπορείς να αποφασίσεις να το αγοράσεις και να το κάνεις δικό σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις και θα σε ενημερώσουμε το το ακριβές κόστος αναλόγως τον χρόνο μισθώματος, την κατάσταση του ψυγείο και της εμπορικής του αξίας αναλόγως την περίοδο.

Μου ανήκει το ψυγείο όταν το ενοικιάζω?

Το ψυγείο δεν σου ανήκει και δεν μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε τροποποίηση εσωτερικά ή εξωτερικά που θα αλλάξει την όψη ή την προκαθορισμένη λειτουργεία του ψυγείου. Το ψυγείο μπορείς ανά πάσα στιγμή να το κάνεις δικό σου αλλά μέχρι να γίνει η πλήρης εξόφληση του και το έχεις στην κατοχή σου υπό το καθεστώς της ενοικίασης τότε δεν σου ανήκει. 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου εντός 2 εργάσιμων.

Call Now Button