Γυαλιστικό Μαχαιροπίρουνων. Είναι καλή επιλογή για σας?

γυαλιστικο-μαχαιροπιρουνων-wide - Geniko Emporio Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με το σερβίρισμα φαγητού στην Ελλάδα είτε σε εστιατόριο είτε σε ξενοδοχείο, ξέρει πως το γυάλισμα των μαχαιροπίρουνων είναι μία διαδικασία που γίνεται καθημερινώς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείπεται από κανέναν εργαζόμενο.

Επίσης όλοι γνωρίζουν και πόσο χρονοβόρα μπορεί να γίνει αν ο όγκος των μαχαιροπίρουνων είναι μεγάλος.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν αποφασίσαμε να μιλήσουμε για το γυαλιστικό μαχαιροπίρουνων που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Είναι ένα προϊόν σχετικά καινούργιο που το προσθέσαμε στη λίστα με τα προϊόντα μας πολύ πρόσφατα.

Είναι ένα προϊόν που πολλοί από τους πελάτες μας, μας το ζητούσαν. Εμείς ψάξαμε βρήκαμε τα καλύτερα διαθέσιμα μηχανήματα στην αγορά αυτή τη στιγμή και τα προβάλλουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αποφασίσαμε να μιλήσουμε για αυτό το γυαλιστικό μαχαιροπίρουνων γιατί πάρα πολλοί από τους επαγγελματίες εστίασης και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή του.

Πολλοί από αυτούς βέβαια δεν αποφασίζουν να προμηθευτούν ένα μηχάνημα σαν και αυτό λόγω του αρχικού κόστους του πρέπει να καταβληθεί για την αγορά του.

Εμείς συμβουλεύουμε πάντα τις επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία που απασχολούν από 1 έως 2 σερβιτόρους καθημερινά για να βγάλουν εις πέρας αυτή την χρονοβόρα διαδικασία και να  γυαλίσουν όλα τα μαχαιροπίρουνα πριν το άνοιγμα ενός εστιατορίου, πώς τους συμφέρει η αγορά ενός γυαλιστικού μηχανήματος για τα μαχαιροπίρουνα τους.

Ο λόγος είναι ότι γλιτώνει πάρα πολύ χρόνο από τους σερβιτόρους και την ώρα που θα σπαταλούσαν για να γυαλίσουν τα μαχαιροπίρουνα θα μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν κάνοντας κάτι άλλο πιο χρήσιμο και εποικοδομητικό για την επιχείρηση.

Επίσης ένας επιπλέον λόγος είναι ότι σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία και εστιατόρια όπου  όλα τα μαχαιροπίρουνα θα πλυθούν και θα χρησιμοποιηθούν από δύο έως τρεις φορές καθημερινά, η διαδικασία του γυαλίσματος πρέπει να γίνει και αυτή δύο με τρεις φορές.

Βέβαια υπάρχουν πάρα πολλές επιχειρήσεις που δεν ξανά ασχολούνται κατά τη διάρκεια της δουλειάς να γυαλίσουν τα μαχαιροπίρουνα τους και έχουν φροντίσει από πριν να γυαλίσουν όλα τα διαθέσιμα μαχαιροπίρουνα

Επίσης υπάρχουν και οι επιχειρήσεις όπου έχουν υπολογίσει ακριβώς πόσα μαχαιροπίρουνα χρειάζονται καθημερινά και φροντίζουν να έχουν τα διπλάσια για να μην χρειάζεται να  ξαναγυαλίσουν μαχαιροπίρουνα κατά την διάρκεια της δουλειάς.

Ένας επιπλέον λόγος που το γυαλιστικό μαχαιροπήρουνων είναι καλή επιλογή για μία επιχείρηση εστίασης, είναι πως υπάρχει δυνατότητα γυαλίσει και μικρά ανοξείδωτα σκεύη.

Η απόδοση του οικονομικότερου γυαλιστικού μαχαιροπίρουνων που μπορείτε να βρείτε στο Geniko Emporio είναι 50 – 60 καλάθια την ώρα, οπότε μιλάμε για μεγάλη απόδοση ανά ώρα και με κατανάλωση έως 750watt.

Δείτε εδώ το οικονομικότερο γυαλιστικό για μαχαιροπίρουνα

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Geniko Emporio εάν η επιχείρησή σας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και χρειάζεται να την εξοπλίζεται με ένα γυαλιστικό μαχαιροπίρουνων και έτσι να αξιοποιήσετε τους εργαζόμενους σας με διαφορετικό τρόπο. Πιο εποικοδομητικό και πιο χρήσιμο για την επιχείρησή σας.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να πάρετε σωστές αποφάσεις επαγγελματικού εξοπλισμού και να κάνετε σωστές αγορές που θα ωφελήσουν εσάς και την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button